Meteen naar de inhoud

Wordt jij onze nieuwe collega?!

Wordt jij onze nieuwe collega?!


Enthousiaste assistent manager Winterswijkse Uitdaging gezocht
De Stichting De Winterswijkse Uitdaging (WUh) zet zich voor mensen en organisaties in Winterswijk die ondersteuning kunnen gebruiken. Dit doen we samen met de gemeente Winterswijk, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en heel veel vrijwilligers. Zo matchen we bijvoorbeeld vrijwilligers met openstaande vacatures van verenigingen en maatschappelijke organisaties, helpen we mensen met vervoer en klussen, ondersteunen we vluchtelingen en helpen we verenigingen. Wij zoeken een enthousiaste assistent-manager die samen met de manager verder inhoud geeft aan de WUh.

Dit ga je doen
De WUh is betrokken bij tal van overleggen, platforms en projecten. Samen met de manager woon je overleggen bij en pakt praktische werkzaamheden op die daaruit voortvloeien. Bovendien zijn er binnen de WUh dagelijkse vrijwilligers aan het werk voor maatschappelijk Winterswijk. Je ondersteunt de manager bij de aansturing hiervan.
Als assistent manager van de WUh kun je op een afwisselende en actieve manier inhoud geven aan je maatschappelijke betrokkenheid.

Dit neem je mee
Als assistent-manager:
· Heb je affiniteit met het sociaal domein
· Ben je communicatief vaardig, integer en betrouwbaar
· Ben je actief en maatschappelijk betrokken
· Kun je goed met mensen omgaan
· Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau
· Ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar

Dit krijg je ervoor terug
Werken binnen een mooie enthousiaste organisatie met een goede naam
Een team van mensen dat goed op elkaar inspeelt met een gezamenlijk doel
Voldoening, omdat je werk er echt toe doet

Voorzitter Mark van Dam over de WUh:
” De mensen, die binnen de WUh actief zijn, zijn dagelijks bezig voor de inwoners en organisaties van Winterswijk. Armoede, eenzaamheid en hulp bieden aan mensen die het even niet zelf kunnen, zijn zo maar enkele thema’s waar de WUh zich mee bezig houdt. Dit doen we samen met andere maatschappelijke organisaties, gemeente, platforms en werkgroepen. Het is een dynamische, energievolle en relevante organisatie om in te werken, waarbij iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk een ander helpen. Samen met de manager help je mee de WUh verder te ontwikkelen.”

Reageer nu
Ben je enthousiast en wil je samen met ons aan de slag? Reageer via voorzitter@winterswijkseuitdaging.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem telefonisch contact op met Harrie Garritsen (manager) via 0543 200026.

Soort dienstverband:
Minimaal 8 uur per week
Mogelijkheden voor zowel een dienstverband als ZZP overeenkomst

Rooster:
Nader te bepalen

Opleiding:
MBO (Gewenst)

(Feed generated with FetchRSS)