Meteen naar de inhoud

informatie maatje

Wat is een maatje?

Maatjes zijn er in vele vormen en maten. Het kenmerk van een maatje is dat het één op één op is. Je hebt koffiemaatjes, wandelmaatje, gezelligheidsmaatje, maatje voor een nieuwkomer en je hebt maatjes die er zijn als het even wat minder gaat. Al deze maatjes kun je terug vinden in diverse organisaties.
Wanneer je bij ons opzoek gaat naar een maatje helpen wij je om bij de juiste organisatie te komen of direct een passend maatje te vinden.
Klik op de button maatje gezocht, vul het formulier in en het zoeken naar een maatje kan beginnen.

Maatje gezocht

 

Maatje worden

Maatje word je voor iemand die met regelmaat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Dat kan op heel veel manieren: samen koffie drinken, wandelen, sporten, voorlezen, boekhouden, taallessen, theater en nog veel meer. Ook kan je specifiek kiezen om maatje te worden voor een nieuwkomer in Winterswijk.
Hoe lang je maatje bent, verschilt per persoon, er is altijd iemand die jouw hulp kan gebruiken. Dus als je iets wil doen voor een ander, kun je maatje worden.
Klik op de button maatje worden, vul het formulier in en geef aan dat u maatje wilt worden. Hierna zullen wij contact met U opnemen.

Maatje worden