Meteen naar de inhoud

Benefiets

Bij Benefiets werken we nauw samen met het werkleerbedrijf Fijnder om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te bieden kennis te maken met het vak van fietsenmaker. Lokale scholieren krijgen hier ook de mogelijkheid om hun technische vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle werkervaring op te doen. Momenteel hebben zes personen zich via scholen en Fijnder aangemeld voor een opleiding tot fietsenmaker.

Daarnaast hebben we een partnerschap opgezet met lokale hulpverlenende instanties. Mensen die door deze instanties worden doorverwezen, kunnen zich met een doorverwijsbrief bij onze werkplaats melden. Op deze manier zorgen we ervoor dat degenen die het meest behoefte hebben aan een fiets, er ook èèn kunnen krijgen.

Benefiets is toegewijd aan het vergroten van mobiliteit en onafhankelijkheid in onze gemeenschap. Onze fietsenwerkplaats is niet alleen een plek waar fietsen worden gerepareerd, maar ook een symbool van hoop en vooruitgang. We zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op de inwoners die een fiets nodig hebben en geloven dat samenwerking de sleutel is tot positieve veranderingen in de Winterswijkse samenleving.

Meer informatie

Wie zijn wij

Wij werken bij Benefiets met een aantal enthousiaste medewerkers om zowel de stagiaire en via Fijnder een fijne werkplek aan te bieden voor een opleiding tot fietsenmaker.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 9.00 tot 12.00 uur. Heeft u vragen, u bent van harte welkom. De koffie/thee staat klaar.

Adres
Weurden 4, Winterswijk

Contactgegevens
benefiets@wuhwinterswijk.nl
0543-200026