Meteen naar de inhoud

Winterswijk in beweging gaat officieel van start. Bewegen is fijn om te kunnen doen om je goed te voelen. Dit is niet voor iede…

Winterswijk in beweging gaat officieel van start.
Bewegen is fijn om te kunnen doen om je goed te voelen. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend want soms gaat het moeizaam vanwege gewrichtsklachten, overgewicht, leeftijd, na een beroerte of vanwege een andere aandoening. Met ondersteuning van een passend loop- of fietshulpmiddel kan dit vaak wel.
Niet iedereen kan zelf een ondersteunend middel aanschaffen. Ook kan het lastig zijn om te bepalen wat passend is. En als je eens een fietstocht wilt maken met een duofiets is het fijn dat deze geleend kan worden. Winterswijk in beweging heeft daarom een uitleen opgezet, zodat iedereen die dat wil, deze middelen kan lenen. Ook kan men persoonlijk advies krijgen; door een ergotherapeut van Marga Klompé, beweegmakelaar via de Post of tijdens het inloopuur bij Archeus (donderdag 15-16 uur tot 1 juli).
Vanaf 1 mei kan men online een reservering maken voor een duofiets, tandem, rolstoelfiets, framerunner, alinker, loopfiets, elektrische step etc.

Kijk voor de mogelijkheden op winterswijkinbeweging.nl of bel met het samenrijderspunt 0543 200036

(Feed generated with FetchRSS)