Meteen naar de inhoud

Vrijwilliger van het jaar 2021

Ken jij ook zo’n kanjer? Een mantelzorger of een vrijwilliger voor wie geen moeite te groot is?
Wil jij iemand voordragen die absoluut in aanmerking moet komen voor de verkiezing van Vrijwilliger van het jaar 2021? Deze persoon moet in Winterswijk wonen en actief zijn voor een Winterswijkse organisatie.

Vult dit formulier voor uiterlijk 14 maart 2021 in. Een deskundige jury bepaalt wie de vrijwilliger van het jaar 2021 wordt.

  Gegevens voordrager

  Uw gegegevens
  De vrijwilliger is op de hoogte van deze voordracht
  (Zonder toestemming wordt de voordracht niet in behandeling genomen.)

  Vrijwilliger van het jaar 2021

  Welke vrijwilliger draag je aan.


  mv  Omschrijving vrijwilligersactiviteiten


  Motivatie


  Privacyverklaring

  Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Door deze wetgeving is het niet meer toegestaan om ongevraagd persoonsgegevens te verzamelen. Wij respecteren ieders privacy en zullen er alles aan doen om zorgvuldig om te gaan met persoonlijke gegevens. Dit betekent dat je vanaf nu toestemming moet vragen aan de vrijwilliger die je wilt voordragen of dat hij/zij akkoord gaat met het doorsturen van zijn/haar persoonsgegevens. Het is dus niet meer mogelijk om iemand voor te dragen zonder dat deze persoon daarvan op de hoogte is. Laat dit vooral geen belemmering zijn om je waardering over (een) vrijwilliger(s) uit te spreken!

  Verder laten we je in deze privacyverklaring weten waarom we bepaalde informatie nodig hebben en wat we ermee doen.

  Gegevens van de voordrager gebruiken we om een ontvangstbevestiging van de voordracht te kunnen sturen. De contactgegevens van de vrijwilliger worden gebruikt om hem/haar te informeren over de uitslag van het juryoverleg.

  De informatie vermeld onder ‘omschrijving’ en ‘motivatie’ is nodig voor het juryoverleg. De jury gebruikt deze informatie alleen om de vrijwilliger van het jaar te bepalen. De verzamelde informatie wordt ook gebruikt om de vrijwilliger van het jaar bekend te maken in de lokale pers. Wil je in je omschrijving en motivatie geen privacygevoelige en medische gegevens verwerken?

  De aangeleverde informatie en persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt. Ze worden maximaal bewaard tot de datum van de uitreiking van de vrijwilligersprijs. Uiterlijk 8 december 2018 wordt alles vernietigd.