Meteen naar de inhoud

Vrijwilligers gezocht! Humanitas Oostelijke Achterhoek werkt veel met vrijwilligers en ze zijn op zoek naar verschillende soorte…

Vrijwilligers gezocht!
Humanitas Oostelijke Achterhoek werkt veel met vrijwilligers en ze zijn op zoek naar verschillende soorten vrijwilligers. Ben je benieuwd wat je kunt betekenen voor Humanitas in Winterswijk, lees dan snel verder!

Schrijvers gezocht voor Humanitas Levenstijdschrift.
Ben jij geïnteresseerd in levensverhalen van mensen en vind jij dat ze een plek verdienen in een mooie glossy? Dan is het schrijven van Levenstijdschriften wellicht iets voor jou.

Coördinatoren voor project Get a Grip
Het Humanitas project Get a Grip Achterhoek richt zich specifiek op jonge mensen van 16 t/m 27 jaar die hulp kunnen gebruiken bij hun geldzaken. Het zijn jongeren die financieel vastlopen en waarbij het hen nu niet lukt om hun eigen geldzaken op orde te brengen en te houden.

Coördinatoren die graag in contact komen met mensen?
Dan is Humanitas op zoek naar jou. Als coördinator ga je mede zorg dragen voor de selectie en begeleiding van deelnemers en vrijwilligers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor hen. Je gaat huisbezoeken afleggen bij aspirant deelnemers maar je gaat ook koppelingen tot stand brengen tussen deelnemers en vrijwilligers. Ook woon je thema-avonden van de groep vrijwilligers bij.

Vrijwilliger Begeleide omgangsregeling (BOR Achterhoek)
Laat kinderen die in de Achterhoek te maken hebben met vechtscheidingen niet in de steek. Investeer wat van jouw vrije tijd in het bieden van herstel van het contact tussen ouders en kinderen zodat deze Achterhoekse kinderen blij en goed de wereld aankunnen.

Vrijwilligers met een luisterend oor
Voor een steuntje in de rug voor mensen die zich eenzaam voelen. Humanitas zet zich in voor mensen met weinig of geen sociale contacten, die zich in een sociaal isolement bevinden en wie het zelf niet lukt daar verandering in te brengen. Als maatje van het project Tandem ondersteun je een deelnemer een jaar lang met een wekelijkse afspraak. Samen onderneem je activiteiten, die passen bij de wensen en de situatie van de deelnemer en die de deelnemer meer zelfvertrouwen geeft in het contact met andere mensen.

Projectondersteuner project Thuisadministratie
Heb jij affiniteit met mensen met een smalle beurs, die het even niet meer lukt zaken zelf op te lossen? En ben jij een kei in coördineren en graag in contact met mensen? Dan is Humanitas op zoek naar jou.

Meer informatie over deze vacatures en andere vacatures zijn te vinden op de site van het Vrijwilligerspunt www.vpwinterswijk.nl/ . Ook voor andere informatie over vrijwilligerswerk kan men op deze site terecht. De coördinatoren van het Vrijwilligerspunt zijn van maandag tm donderdag tussen 09:00 en 12:00 aanwezig bij de WUh, Roelvinkstraat nr. 2 Voor een afspraak kan men ook bellen of mailen. Tel. nr. 0543 200026. E-mail info@vpwinterswijk.nl Tijdens de Vrijwilligersbeurs die a.s. vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur bij Boogiewoogie plaats vindt zijn de coördinatoren aanwezig. Zij kunnen de bezoekers alles vertellen over de voor- en wellicht nadelen van vrijwilligerswerk. Tevens zijn de coördinatoren van het Kluspunt, Automaatje, Samenrijderspunt en het Servicepunt beide dagen aanwezig.

(Feed generated with FetchRSS)