Meteen naar de inhoud

Twee rechterhanden gezocht om inwoners te helpen met energie besparen!Heb jij twee rechterhanden en ben je een paar uur per we…

Twee rechterhanden gezocht om inwoners te helpen met energie besparen!

Heb jij twee rechterhanden en ben je een paar uur per week als vrijwilliger beschikbaar in de herfst en winter? Voor een project om inwoners te helpen die hun energierekening nauwelijks meer kunnen betalen zoeken we energieconciërges die mensen willen helpen in de eerste stappen om hun huis duurzamer te maken en zo de energierekening te verlagen. Er zijn vanuit Duurzaam Winterswijk al energieconciërges werkzaam. We hebben extra hulp nodig omdat door de hoge energieprijzen steeds meer mensen ondersteuning kunnen gebruiken.

Als energieconciërge kom je op afspraak bij de mensen thuis en je helpt hen met allerlei kleine energiebesparende maatregelen in huis. Het gaat dan bijvoorbeeld om het aanbrengen van tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen. Ook het instellen van een energiedisplay of het geven van praktische energiebesparende tips voor hun woning behoren tot de werkzaamheden.

Wil jij als energieconciërge mensen helpen om energie te besparen? Meldt je dan via of kijk snel verder op: https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vacatures/duurzaam-winterswijk-zoekt-energieconcierge/

Of loop eens binnen bij ons in de WUh. We zijn van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 12:00 te vinden bij Boogie Woogie Cultuurcentrum aan de roelvinkstraat 2. Fijne dag en hopelijk tot snel!

#vrijwilligers #vrijwilligerswerk #vrijwilligersgezocht #duurzaam #winterswijk #winterswijkdoet #IkRedHetNietMeer

(Feed generated with FetchRSS)