Meteen naar de inhoud

Parkeerhulpen gezocht voor de Winterswijkse Avond-4-daagse!Beste vrienden van Winterswijk, Heb jij binnenkort wat vrije …

Parkeerhulpen gezocht voor de Winterswijkse Avond-4-daagse!

Beste vrienden van Winterswijk,
Heb jij binnenkort wat vrije tijd over en wil je een bijdrage leveren aan een geweldig evenement in onze prachtige stad? Dan hebben we een speciale oproep voor jou!

Van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni vindt de Winterswijkse Avond-4-daagse plaats, en we hebben jouw hulp nodig om de fietsenstalling op de parkeerplaats bij FC Winterswijk aan de Jaspersweg optimaal te benutten.

Wat ga je doen? Tussen 17.30 en 18.30 uur help je bij het organiseren van de parkeerplaatsen. Je zorgt ervoor dat elke beschikbare plek benut wordt, zodat iedereen veilig en gemakkelijk zijn fiets kan stallen.

Geen ervaring als verkeersregelaar nodig, maar het is wel belangrijk dat je goed en duidelijk kunt communiceren. Samen maken we er een fantastisch evenement van!

Kun jij een uurtje (of meer) missen om dit evenement tot een succes te maken? Meld je dan snel aan als parkeerhulp! Stuur ons een berichtje via Facebook of neem contact op met [contactgegevens] voor meer informatie en om je beschikbaarheid door te geven.

Laten we samen zorgen voor een vlekkeloze Winterswijkse Avond-4-daagse! Deel dit bericht met je vrienden, buren en familie, en laten we er met z’n allen een geweldige week van maken!

Datum: 6 t/m 9 juni
⏰ Tijd: 17.30 – 18.30 uur
Locatie: Parkeerplaats FC Winterswijk (Jaspersweg) en parkeerplaats achter zwembad Jaspers

Bedankt voor jullie steun en tot ziens bij de Winterswijkse Avond-4-daagse!

Tot dan!

#vrijwilligerswerk #vrijwilliger #vrijwilligers #winterswijk #avondvierdaagse #avond4daagse

(Feed generated with FetchRSS)