Meteen naar de inhoud

“Ik voel me sterk en niet meer eenzaam”

Gezocht!

Humanitas Oostelijke Achterhoek zoekt vrijwillige maatjes voor een luisterend oor en een steuntje in de rug voor mensen die zich eenzaam voelen.
Humanitas Oostelijke Achterhoek zet zich in voor mensen met weinig of geen sociale contacten, die zich in een sociaal isolement bevinden en wie het zelf niet lukt daar verandering in te brengen.
Als maatje van het project Tandem ondersteun je een deelnemer een jaar lang met een wekelijkse afspraak. Samen onderneem je activiteiten, die passen bij de wensen en de situatie van de deelnemer en die de deelnemer meer zelfvertrouwen geeft in het contact met andere mensen.

Heb jij coaching kwaliteiten, wil je graag iets betekenen voor mensen die zich eenzaam voelen en ben je woonachtig in omgeving Winterswijk/Oost Gelre?
Neem dan contact op met Monique Soeter, coördinator Eenzaamheid, telefoonnummer 06 303 33 298 of meld je als Vrijwilliger bij het vrijwilligerspunt Winterswijk.

Meer informatie over het project Tandem en Humanitas vind je hier en in dit mooie voorbeeld: https://lnkd.in/dY4AG_2


Toen zijn vriend opeens opstapte, stortte Gerrits wereld in. Bij vrijwilliger Klaus van het maatjesproject Humanitas Tandem kon hij zijn verhaal kwijt. Inmid…

(Feed generated with FetchRSS)