Meteen naar de inhoud

Wie wil jij blij maken met een kerstpakket?!Er is vast wel iemand die je kent die er een verdiend. De buurman met een rotjaar,…

Wie wil jij blij maken met een kerstpakket?!

Er is vast wel iemand die je kent die er een verdiend. De buurman met een rotjaar, de grootouders die altijd zo graag oppassen of misschien weet jij zelf wel iemand!

Nomineer deze via pakumin@wuhwinterswijk.nl en wij doen de rest! Zorg dat je bij de nominatie de samenstelling van het gezin waar het pakket voor bedoeld is, zodat wij weten wat we kunnen afgeven. Ja je leest het goed! We maken zelf de pakketten dit jaar om ervoor te zorgen dat iedereen krijgt wat past.

Dus NOMINEER ze nu!

#winterswijk #kerst #pakumin


In 2022 verrasten we samen met jullie ruim 130 huishoudens met anonieme kerstpakketten. Dit jaar doen we het weer, want PAK ‘M IN is terug!

We kennen ze allemaal, de mensen die eigenlijk
een kerstpakket verdienen, maar door omstandigheden er geen een krijgen dit jaar. Denk aan de buurtjes die wat krapper zitten, je grootouders die altijd klaar staan of iemand die gewoon een rotjaar gehad heeft. Voor deze Winterswijkers kun jij wat betekenen!

Geef ze op via pakumin@wuhwinterswijk.nl
Vermeld de naam, adres en samenstelling van het huishouden (bijv. 2 volwassenen en 2 kinderen van 6 en 8 ) en wij doen de rest!

Wil je spullen of pakketten doneren? Dat kan ook! Neem contact op via pakumin@wuhwinterswijk.nl voor meer informatie!

Help ons mee om kerst voor iedereen speciaal te maken, door dit bericht te delen! Alvast bedankt!

100% Winterswijk, Armoedevrij Winterswijk, Gemeente Winterswijk #goeddoen #wuhhelpt #wuhwinterswijk

(Feed generated with FetchRSS)