Meteen naar de inhoud

Vanmiddag was het zo ver! De officiële opening van BENEFIETS door wethouder Metaal en voorzitter van dam. Wat een mooie mijlpaal…

Vanmiddag was het zo ver! De officiële opening van BENEFIETS door wethouder Metaal en voorzitter van dam. Wat een mooie mijlpaal en zoveel mensen te bedanken. Om niemand te vergeten bedanken we iedereen dan ook via deze weg!

Vanaf maandag zal fietsenmaker Mark Vaatjes hier geinteresseerden opleiden tot fietsenmaker. Deze maatschappelijke stageplek zal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en scholieren van het GKC een kans geven om te kijken wat fietsenmaker inhoud. Want het is toch eigenlijk een heel mooi vak!

Daarnaast zullen we vanuit BENEFIETS mensen die geen fiets kunnen kopen omdat ze geen geld hebben een fiets uitlenen. Omdat we er in geloven dat mobiliteit bijdraagt tot baankansen of ander persoonlijk geluk. We zijn dan ook heel trots op alle samenwerkingen die nodig waren om dit project tot stand te brengen.
Nog maals heel erg bedankt!

Heb je vragen? Schroom niet om eens binnen te lopen, we zitten op weurden 4 in Winterswijk. Of mail ons via info@wuhwinterswijk.nl

<3

(Feed generated with FetchRSS)