Meteen naar de inhoud

Team Grip – GRIP op jezelf!

Wil jij dat jouw zoon/dochter steviger in zijn schoenen staat? Beter voor zichzelf leert opkomen? Of is hij juist te assertief en wil hij leren hoe te reageren bij boosheid?

Wij zijn Marieke en Karen. We hebben allebei een passie voor bewegen. Vanuit deze passie willen we kinderen graag helpen om zichzelf beter te leren kennen. Wij geloven dat ieder kind talenten en kwaliteiten bezit. Door het aanreiken van tools voor het vergroten van het zelfvertrouwen durven kinderen weer meer te vertrouwen op zichzelf en hun eigen keuzes te maken.

Een Rots en Water training wisselt spel en fysieke oefeningen af met zelfreflectie en gesprekken, om ervoor te zorgen dat jouw kind meer GRIP krijgt op zichzelf en zijn eigen keuzes kan maken. Iedereen heeft Rots- en Waterkracht in zich.
In de trainingen laten we kinderen ervaren in welke situatie ze Rots- of Waterkracht in kunnen zetten. Het besef dat je een keuze kunt en mag maken is een enorme vrijheid.

ONS AANBODafbeelding van Marieke en Karen

Rots en water trainingen (meisjes & jongens)
Wil jij dat jouw zoon/dochter steviger in zijn schoenen staat? Beter voor zichzelf leert opkomen? Of is hij juist te assertief en wil hij leren hoe te reageren bij boosheid?
Deze training is geschikt voor meisjes en jongens in de leeftijd van 9 t/m 11 en 12 t/m 15 jaar.

Met grip op weg naar de brugklas

Zit jouw zoon/dochter in groep 8 en denkt hij al na over waar hij volgend jaar wil starten? Sommige kinderen kijken uit naar deze tijd en zijn er écht aan toe. Anderen zien er tegenop.
Door onze jarenlange ervaring als docent binnen het voortgezet onderwijs weten we precies wat jouw kind te wachten staat. Met deze training geven wij jouw kind meer GRIP op de overstap naar de brugklas. Zo zorgen we er voor dat hij met meer rust de vakantie ingaat en met meer zelfvertrouwen de start in de brugklas kan maken.

Weerbaarheidstraining meiden Voortgezet onderwijs

Durf jij ‘nee’ te zeggen? Kun je eigen keuzes maken? Of pieker je hier veel over? Herken je deze vragen en wil je er iets mee? Dan kunnen wij jou helpen met onze training. Ook leer je hoe je jezelf in bedreigende situaties (social media, fysieke aanval) kunt verdedigen. Tijdens de training laten we je voelen hoe sterk jij bent zowel in je hoofd als in je lijf en hoe je jouw kracht en kwaliteiten in kunt zetten in de dagelijkse situaties.
Deze training is geschikt voor alle meiden in het VO.

Grip op je examens

Ben jij je al aan het voorbereiden op de examens? Loopt de spanning van binnen op als je eraan denkt? Slaap je soms slecht? Dan is deze training echt iets voor jou!
In de training gaan we met behulp van fysieke oefeningen en het delen van ervaringen bekijken hoe jij meer GRIP kunt krijgen op jouw lijf, gedachten en daarmee ook op de examens.

Jaarplanning 2021

Met GRIP op weg naar de brugklas – woensdag 2 juni 2021 & vrijdag 4 juni 2021
Rots en Water training (meisjes & jongens) – september 2021

Locatie:

Wij zijn niet gebonden aan een vaste locatie. Deze is afhankelijk van de deelnemers.

Wil je meer informatie over een specifieke training of jouw kind aanmelden?
Neem dan gerust contact met ons op.

Team Grip

www.team-grip.nl
info@team-grip.nl
Marieke: 06 22 45 46 36
Karen: 06 50 42 55 51