Meteen naar de inhoud


Zorggroep Achterhoek

Zorg kan anders, vinden we bij Zorggroep Achterhoek. Persoonlijker, meer betrokken, op maat en efficiënter. Maar zorg moet vooral van goede kwaliteit zijn. Daarom doen wij het op onze eigen manier, met een degelijke basis en oog voor de toekomst. Wij bieden de cliënt zorg op maat en doen dit met een stevig team van goed opgeleide professionals.

Onze organisatie
Zorggroep Achterhoek is een erkende zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische of psychosociale problemen. We zijn een jonge organisatie met ruim 40 medewerkers waarmee wij in ruim 42 gemeenten in Oost Nederland zorgbehoevenden ondersteunen op het gebied van leven, wonen en dagbesteding.

4 kernwaarden
Onze organisatie is gebaseerd op 4 kernwaarden:

Zelfredzaamheid
Zelfredzaamheid vergroot zelfstandigheid. Wij stimuleren dit zowel bij onze medewerkers als bij onze cliënten. Niet alleen zorgt het voor een groter draagvlak en meer voldoening, maar het stimuleert ook de zelfontwikkeling van de mens, maatschappij en organisatie.

Mensgerichtheid
We passen onze zorg aan op de vraag en de behoeften van de cliënt. Zo leveren we altijd maatwerk en zorgen we voor een veilige thuis- en/of werkbasis vol met vertrouwen.

Professionaliteit
De professionaliteit van de medewerkers vormt het hart van de dagelijkse ondersteuning van cliënten. Zorggroep Achterhoek ziet mogelijkheden en talenten bij medewerkers en investeert daarin. Zo krijgen onze cliënten de best mogelijke zorg die past bij de hedendaagse zorgvraag.

Maatschappelijke relevantie
Wanneer er een zorgvraag binnenkomt bij Zorggroep Achterhoek, bieden we de cliënt zorg op maat. De maatschappelijke relevantie van vernieuwende en verbeterde zorg is groot. Maatschappelijke problemen worden ermee gereduceerd of verholpen. Onze speciale zorg voor tienermoeders, de inzet van Stichting Vrienden van ZGA en alle activiteiten op de dagbesteding zijn hier voorbeelden van.

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  Hanzestraat 29
  7006 RH Doetichem

Bezoekadres

 • Openingstijden:
 • Adres:
  Hanzestraat 29
  7006 RH Doetinchem

Hanzestraat 29, Doetinchem, Nederland

Route