Meteen naar de inhoud


Workmate Company

Wat heeft Workmate Company te bieden?

Bij Workmate Company kan je terecht voor ambulante begeleiding, dagbesteding en beschermd wonen. Wij zijn ontwikkelingsgericht en we richten ons op het vergroten van de eigen regie en zelfredzaamheid. Workmate Company is specialist op het gebied van arbeidsmatige dagbesteding. Kom eens sfeer proeven bij onze hout,- en metaalafdeling, in de horeca bij VanStreek in Winterswijk, in onze feestwinkel Put’s Bazar, op onze keramiekafdeling of in onze tuin aan de Lindeboomweg NR.30 in Harreveld. Je vind ons op diverse plekken in de Achterhoek. Daarbij bieden we verschillende mogelijkheden tot scholing naast het leren van arbeidsvaardigheden. De locaties voor begeleid wonen bevinden zich in Vragender en Lichtenvoorde, waarbij het doel kan zijn om je te ontwikkelen richting zelfstandig wonen. Onze ambulante begeleiding kenmerkt zich door een praktische oplossingsgerichte aanpak waarbij we als spin in het web met alle betrokken instanties de samenwerking zoeken om de doelen van de deelnemer te bereiken. Vaak bieden we ook een combinatie van de verschillende vormen zorg, zodat we op alle vlakken betrokken zijn en zo de ontwikkeling nog beter kunnen volgen.

Wij bieden zorg aan vier doelgroepen:

 • jongeren van 12 tot 18 jaar die problemen ondervinden binnen het onderwijs en/of in de thuissituatie;
 • jongeren met een taakstraf die vanuit de reclassering worden aangemeld;
 • jongeren en jongvolwassenen van 18 tot 30 jaar die uitvallen tijdens de reguliere schoolloopbaan, maar ook geen baan hebben kunnen vinden en/of problemen ondervinden in de thuissituatie;
 • volwassenen van 18 tot 99 jaar die belemmeringen ondervinden bij het participeren in de maatschappij. Bij de laatste doelgroep zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in NAH en autisme.

Waar kan je ons vinden?

Ons hoofdkantoor is in Lichtenvoorde aan de Nobelstraat, maar we bieden ook zorg aan in Winterswijk (VanStreek & Put’s Bazar), Doetinchem en Harreveld. Klik hier voor een overzicht van de diverse soorten zorg per locatie.

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres

 • Openingstijden:
  maandag t/m vrijdag; 8:30 t/m 16.30 uur
 • Adres:
  Nobelstraat 7-02
  7131 PZ Lichtenvoorde

Nobelstraat 7, Lichtenvoorde, Nederland

Route