Meteen naar de inhoud


Woonzorgcentrum Vredense Hof SZMK

Woonzorgcentrum woonzorgcomplex verzorgingshuis

Het woonzorgcentrum Vredense Hof kenmerkt zich door een huiselijke sfeer en veel activiteiten. Er is nauw contact met buurtbewoners. Zij doen mee met diverse activiteiten en maken gebruik van voorzieningen, zoals het restaurant.? De appartementen bevinden zich in de ‘Tijdelijke Huisvesting’, direct achter de Vredense Hof. De algemene ruimten zoals het Grand Café, de kapsalon en de huiswinkel, bevinden zich in de Vredense Hof zelf. Het woonzorgcentrum heeft drie woonlagen en een tuin met diverse zitjes.
Het woonzorgcentrum ligt aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de Bataafse molen én vlakbij het centrum van Winterswijk (15 min. lopen).
Alle appartementen zijn eenpersoonsappartementen. Echtparen kunnen twee appartementen krijgen, waarbij de appartementen voorzien zijn van een tussendeur. De woningen zijn zowel voor definitieve als voor kortdurende bewoning.? Alle appartementen zijn voorzien van een keukenblok met een koelkast. Een elektrische kookplaat kan op verzoek worden geplaatst. Er is een aparte badkamer met toilet. Het gebouw is voorzien van topkoeling.
Vrijkomende appartementen worden verhuurd. Tegen betaling kan men gebruik maken van alle voorzieningen en meedoen met activiteiten. Eventuele thuiszorg ontvangt men van Thuiszorg Marga Klompé.

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  71 Postbus
  7140AB GROENLO

Bezoekadres

 • Adres:
  Vredenseweg 81 2
  7101LM WINTERSWIJK
 • Toegankelijk voor gehandicapten: Ja

Vredenseweg 812, 7101LM WINTERSWIJK

Route