Meteen naar de inhoud


T Zorg

U wilt zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Gelukkig kan dat, ook al kunt u thuis niet alles meer zelf doen. Tzorg helpt u, daar waar nodig. U wilt zich thuis blijven voelen in uw eigen huis. Wij bieden als specialist thuishulp, maatwerkondersteuning en begeleiding binnen de Wmo die is afgestemd op uw wensen en manier van leven. Op zoek naar de beste zorg voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving? Dan bent u het beste af met Tzorg.
Thuisondersteuning in heel Nederland

Tzorg levert deze ondersteuning in 310 gemeenten in Nederland. Tzorg geeft cliënten en hun huishouden aandacht. Bij ons staat ú voorop. Onze medewerkers bieden net dat beetje meer aandacht en betrokkenheid. En juist die persoonlijke aandacht maakt Tzorg een uitstekende thuiszorgverlener!

Vertrouwd en dichtbij

Onze zorg is vertrouwd en dichtbij. Want we zorgen er altijd voor dat u een vaste thuishulp heeft en dat deze bij u uit de buurt komt. U bepaalt wanneer u onze ondersteuning nodig heeft. Hebben we een afspraak, dan kunt u van ons op aan. Er zijn bij Tzorg geen wachtlijsten.

Contactgegevens

Postadres

  • Adres:

    Verlengde Velmolen 1
    5406 NT Uden

Bezoekadres

    Verlengde Velmolen 1, Uden, Nederland

    Route