Meteen naar de inhoud


Stichting De Driestroom

Iedereen doet mee
Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo. Onze cliënten doen zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. Onze begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten. In samenwerking met interessante partijen en dankzij de hulp van vrijwilligers realiseren we prachtige projecten.

Meedoen, midden in de wijk
Onze woonlocaties liggen vrijwel allemaal in een woonwijk, op loopafstand van winkels en bushaltes. Meedoen lukt het best midden in de wijk, waar je een praatje kunt maken met de buren en je je eigen boodschappen doet. Op onze woonlocaties leiden onze cliënten eigenlijk een heel normaal leven, met alles wat daarbij komt kijken, en vooruit, soms een beetje meer. Bijzonder of juist alledaags? Het is wonen volgens Driestroom.

Meedoen, op de werkvloer
Als je werkt, dan voel je je goed. Je handen uit de mouwen steken en iets moois maken of jezelf in het zweet werken. Heerlijk toch? Dat is precies wat onze cliënten doen. Onder hen bevinden zich creatieve kunstenaars, hoffelijke horecamedewerkers en beresterke boswachters. Allen hebben ze, in officiële termen, een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij weten echter waartoe ze in staat zijn. En dat is meer dan je denkt.

Als meedoen niet gaat…
Driestroom heeft ook cliënten die niet in staat zijn om zelfstandig of in groepsverband te wonen of te werken. Toch ligt het accent van onze ondersteuning ook in hun geval op ontwikkeling. In kleine stapjes en met veel geduld helpen wij hen om vooruit te komen. De kleine succesjes die zij bereiken, maken ons trots en blij.

Contactgegevens

Bezoekadres

  • Adres:
    Industrieweg-Oost 27
    6662 NE Elst

Industrieweg-Oost 27, Elst

Route