Meteen naar de inhoud


WentersPlus

Wie zijn wij….

Wenters Plus is een onafhankelijke regionale vereniging voor 50-plussers, opgericht op 5 januari 2009.

Wat doen wij….

Wenters Plus verzorgt en organiseert voor haar leden diverse activiteiten.
In de maanden september tot juni is op elke dinsdagmiddag van de maand een bingo, een spelmiddag om te kaarten, rummicup, biljarten, sjoelen, kegelen of darten te spelen. Per seizoen wordt er op deze spelmiddag ook onder begeleiding bloemstukjes gemaakt.
Vervolgens worden er twee gezellige middagen georganiseerd met eventueel muziek, lezingen, conferences of andere voorstellingen.
Tijdens de zomermaanden blijft de bingo doorgaan en organiseren we nog af en toe een leuke aparte activiteit of een uitstapje.
Deze activiteiten houden we bij Partycentrum Nijenhuis aan de Houtladingstraat 6 in Winterswijk.

Door de reiscommissie worden twee dagtochten met de bus georganiseerd en een meerdaagse reis. Deze worden verzorgd door professionele touringcarbedrijven.

Aan het begin van het jaar wordt er een gezellige familiedag gehouden met daaraan gekoppeld de jaarvergadering. En in de herfst een jaarlijkse feestavond met muziek.

 

Tevens stelt de vereniging zich ten doel om in de ruimste zin op te komen voor de belangen van 50 plussers in de gemeente Winterswijk en omstreken.

Voor elk wat wils en dat allemaal voor een lage jaarlijkse contributie.
Met ingang van 1 januari 2020 is de contributie vastgesteld op € 25,00 per persoon per jaar.

10 keer per jaar ontvangt u ons blad met de agenda, nieuwtjes en wetenswaardigheden.

Wat willen wij….

Wat wij als Wenters Plus graag willen is, dat wij als vereniging onze activiteiten voor onze leden kunnen blijven organiseren. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze vereniging blijft groeien. Bijna 600 leden hebben wij momenteel.
Veel 50 en 60-plussers voelen zich nog te jong om zich (al) bij een seniorenvereniging aan te sluiten. Maar juist voor deze 50-plussers kunnen en willen wij iets betekenen.
Nog geen lid van Wenters Plus? Komt u gerust een keer kijken.
U bent van harte welkom!!!

Mocht u zin hebben in een vrijwilligersfunctie, dan bent u ook van harte welkom. Dit kan tijdens onze dinsdagmiddagen, maar ook bij het bestuur. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch of per mail bereiken.

Wenters Plus, de 50-plus vereniging voor Winterswijk en omstreken.

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  Weeninkpad 37
  7101MX WINTERSWIJK

Bezoekadres

 • Adres:
  Weeninkpad 37
  7101 MX WINTERSWIJK
 • Toegankelijk voor gehandicapten: ja

Weeninkpad 37, 7101MX WINTERSWIJK

Route