Meteen naar de inhoud


DOC opleiding & training

Cursusaanbieder, trainingsinstituut of opleidingsinstituut

DOC Opleiding & Training verzorgt al zestig jaar opleidingen en trainingen voor de meest uiteenlopende beroepen. Door de jaren heen is DOC uitgegroeid tot een kenniscentrum met meer dan 150 opleidingen, cursussen en trainingen; van management tot automatisering, van techniek tot zorg, van secretarieel tot financieel.
DOC Opleiding & Training heeft leslocaties in Doetinchem (hoofdvestiging), Velp, Winterswijk, Hengelo. De opleidingen zijn zorgvuldig samengesteld, zodat u goed voorbereid mee kunt doen aan veelal landelijke examens. De slagingspercentages voor de verschillende opleidingen zitten vaak ruim boven het landelijke gemiddelde.
Onze opleidingen worden verzorgd in de avonden. Van maandag t/m donderdag tussen 18:00 uur en 22:00 uur zijn onze lokalen gevuld met enthousiaste docenten en gemotiveerde cursisten. Door de opleidingen in de avonden aan te bieden zijn deze makkelijk te combineren met uw werk- en/of gezinsleven.
Onze cursisten komen binnen als particulier of via een (oud)werkgever. Zowel werkzoekenden als herintreders en om- of bijscholers weten ons te vinden en kunnen na onze opleiding een volgende of nieuwe stap maken in hun carrière.

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  Gildenstraat 27
  7005BL DOETINCHEM

Bezoekadres

 • Adres:
  Gildenstraat 27
  7005 BL DOETINCHEM
 • Toegankelijk voor gehandicapten: ja

Gildenstraat 27, Doetinchem, Nederland

Route