Meteen naar de inhoud


Dagcentrum Pronsweide

Dagactiviteitencentrum, dagbestedingscentrum

De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Maar soms is er meer ondersteuning nodig en is bijvoorbeeld de thuiszorg niet meer toerijkend. Of familie en mantelzorgers raken overbelast. De dagcentra van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) kunnen een goede aanvulling bieden. Dit is mogelijk voor een of meerdere dagen.

Woont u zelfstandig, maar heeft u wel ondersteuning nodig, dan is het mogelijk om één of meerdere dagen per week naar het dagcentrum te komen. In een sfeervolle omgeving worden activiteiten georganiseerd en kunt u warm eten. Er is ook gelegenheid om tussendoor te rusten.
De groepsgewijze ondersteuning is gericht op het vergroten of behouden van uw zelfstandigheid, het stimuleren van sociale contacten en het ondersteunen van uw mantelzorgers. Op indicatie is behandeling of advies mogelijk van een arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.
Toegang tot het dagcentrum wordt, afhankelijk van uw situatie, verleend door de gemeente, het CIZ of de zorgverzekeraar. U kunt bij onze afdeling Service en Bemiddeling informeren of u in aanmerking komt voor deelname en vervoer. Daarnaast is het mogelijk om tegen eigen betaling deel te nemen aan de groepsgewijze ondersteuning.

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  71 Postbus
  7140AB GROENLO

Bezoekadres

 • Adres:
  Morgenzonweg 29
  7101BH WINTERSWIJK
 • Toegankelijk voor gehandicapten: Onbekend

Morgenzonweg 29, 7101BH WINTERSWIJK

Route