Meteen naar de inhoud


Buurtzorg Winterswijk

Buurtzorg gaat uit van uw eigen mogelijkheden. Iedere cliënt krijgt een persoonlijk begeleider die samen met u kijkt wat er aan zorg nodig is, waarbij we ook rekening houden met veranderingen in de toekomst. Daarbij ondersteunen wij ook uw familie en mantelzorgers. U krijgt de begeleiding en zorg die nodig is waarbij we, zo veel als mogelijk, uw zelfstandigheid bevorderen door samen te kijken wat u zelf weer zou kunnen (leren). Uw persoonlijk begeleider heeft, samen met u of namens u, zo nodig regelmatig contact met andere zorgverleners (bijvoorbeeld uw huisarts of specialist).
Samen met u zoeken we naar oplossingen zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Ziek zijn en ouder worden gaat namelijk vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Buurtzorg helpt u hiermee om te gaan. Ook bereiden wij u en uw omgeving voor op de mogelijke consequenties die uw ziekte en/of het ouder worden in de toekomst met zich mee kunnen brengen.
Buurtzorg werkt samen met fysio- en ergotherapeuten bij u in de buurt. Samen kijken we naar wat voor u de beste oplossing is. Er vindt regelmatig afstemming plaats over de mogelijkheden van fysio- en ergotherapie. Het gaat dan b.v. om reactivering, ademhalingstherapie, hulpmiddelen, aanpassingen e.d. De betrokken therapeuten zijn gericht op reactivering en helpen bij het vinden van aanpassingen bij beperkingen. Zij bieden daarbij ondersteuning aan cliënt en mantelzorger(s).

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  Vredenseweg 79
  7101LL WINTERSWIJK

Bezoekadres

 • Adres:
  Vredenseweg 79
  7101LL WINTERSWIJK
 • Toegankelijk voor gehandicapten: Onbekend

Vredenseweg 79, 7101LL WINTERSWIJK

Route