Meteen naar de inhoud


Basisschool ’t Kempken

Primair onderwijs, basisonderwijs, basisschool, speciaal basisonderwijs

‘t Kempken is een interconfessionele basisschool waar je 2 meesters en 8 juffen ontmoet. Op onze school zitten ongeveer 100 leerlingen verdeeld over de groepen 1-2 / 3-4 / 5-6 en 7-8.
Zeg je ’t Kempken dan denk je aan: met plezier naar school gaan!
Maar ook aan adaptief onderwijs, passend voor elk kind, coöperatief werken, werken richting meer eigenaarschap van leerlingen, groepsmissies, leerlingenraad, schoolregels die de leerlingen hebben bepaald, Engelse taal vanaf groep 4, samenwerken, systeemdenken, begrijpend lezen vanaf groep 1 en werkvormen zoals de mindmap, een gedragspatroongrafiek of een relatiecirkel. Een goed veilig schoolklimaat en samen werken aan gedrag.

De school verzorgt eigentijds totaalonderwijs, d.w.z. boeiend en inspirerend onderwijs aan de hand van projecten.        Groep 1-2 werken met thema-projecten, groep 3 werkt met methoden voor de basisvakken, groep 4 t/m 8 werkt met de methode Alles-in-1 en Alles Apart. Dit is 1 methode voor alle vakken behalve rekenen en bewegingsonderwijs. Het hele curriculum wordt samenhangend aangeboden op standaard 6 niveaus.

Daarnaast is de school een brede zorgschool en beschikt het team over veel expertise. Leerlingen met speciale onderwijsbehoeften krijgen zorg in onze aandachtsgroep, op 3 ochtenden in de week is hiervoor een gespecialiseerde leerkracht aanwezig. Informatie over de aandachtsgroep en nog veel meer vindt u op de website onder het menu-item “onze school”.

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  Beuksveld 6
  7104BD WINTERSWIJK MEDDO

Bezoekadres

 • Adres:
  Beuksveld 6
  7104BD WINTERSWIJK MEDDO
 • Toegankelijk voor gehandicapten: ja

Beuksveld 6, 7104BD WINTERSWIJK MEDDO

Route