Meteen naar de inhoud


Ambiq

Wat kan Ambiq voor mij doen
Ambiq is er als je ondersteuning nodig hebt. Wij helpen kinderen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking op allerlei manieren. Bijvoorbeeld als jij op jezelf gaat wonen, of als je beter wilt leren omgaan met jezelf en de mensen om je heen. Je kunt met elke vraag bij ons terecht.

Hulp voor kinderen en jongeren
We begrijpen dat je het liefst gewoon thuis woont, ook als dat niet altijd gemakkelijk is. Als het toch beter is om (tijdelijk) ergens anders te verblijven, zoeken we een veilige en prettige plek voor je. Bijvoorbeeld bij gezinshuisouders, op een behandellocatie of op een van onze woonboerderijen voor (jong)volwassenen.
Samen met jou bepalen we wat je wilt bereiken. Onze hulp is altijd tijdelijk, zodat je straks zo zelfstandig mogelijk verder kunt. We bieden jou en je ouders of verzorgers wat jullie nodig hebben.

Hulp voor (jong)volwassenen
Ambiq helpt je op de manier die bij jou past. Wij denken met je mee, maar je bepaalt zelf welke ondersteuning je nodig hebt. Zoals het vinden van een dagbesteding waar jij gelukkig van wordt. Of (tijdelijk) wonen op een van onze woonboerderijen.
Als (jong)volwassene wil je graag zelfstandig leven op je eigen plek. We kunnen je leren omgaan met geld, administratie en zaken als koken of persoonlijke verzorging. Met eigen woonruimte en een goede manier om je dagen in te vullen, bouw je aan een mooie toekomst.

Contactgegevens

Bezoekadres

  • Adres:
    Sabina Klinkhamerweg 21
    7555 SK Hengelo

Hengelo, Sabina Klinkhamerweg 21, Hengelo, Nederland

Route