Meteen naar de inhoud

Eenzaamheid is een gevoel, ook mensen die een druk sociaal leven hebben kunnen eenzaam zijn. Het gevoel dat je er niet te doet o…

Eenzaamheid is een gevoel, ook mensen die een druk sociaal leven hebben kunnen eenzaam zijn. Het gevoel dat je er niet te doet omdat de sociale contacten niet zo hecht zijn als je zelf zou willen. Dit kan door van alles komen. Bijvoorbeeld: Jij hebt kinderen, een ander leven nu en ziet daarom je vrienden van vroeger niet meer. Of een naaste is overleden waar je dagelijks contact mee had. Maar ook wanneer je in een relatie zit die niet lekker loopt. Heel veel situaties kunnen eenzaamheid oproepen.

Wij zijn van mening dat nieuwe contacten op den duur deze eenzaamheid kunnen doorbreken. Een frisse wind door je leven door andere gesprekken met nieuwe mensen. Vrijwilligerswerk kan hier een hulpmiddel in zijn. Samen werken aan iets geeft je al een onderwerp om te kunnen klikken met iemand. Vanaf dat moment zou er meer kunnen ontstaan en je misschien wel vrienden voor het leven worden. Of gewoon iemand ontmoeten die interesse toont ook wanneer het even niet zo goed gaat met je.

Vrijwilligerswerk verbindt en samen gaan we de strijd tegen eenzaamheid aan.

Mocht je meer willen weten, loop gerust eens binnen! We zitten aan de Roelvinkstraat 2 in winterwijk en de koffie staat altijd klaar!

Op maandag tot en met donderdag zijn we geopend van 9 tot 12. Mocht je zelf even willen kijken in ons aanbod dat kan op http://www.wuhwinterswijk.nl/vacatures

Fijne dag en weet dat jij er toe doet!

#weektegeneenzaamheid #samenisleuker #vrijwilligerswerk #winterswijk

(Feed generated with FetchRSS)