Meteen naar de inhoud

BIJEENKOMST ‘INSTRUCTIE VERANTWOORD ALCOHOL SCHENKEN’ Ben je (bar)vrijwilliger bij een vereniging in gemeente Winterswijk? Kom d…


BIJEENKOMST ‘INSTRUCTIE VERANTWOORD ALCOHOL SCHENKEN’ Ben je (bar)vrijwilliger bij een vereniging in gemeente Winterswijk? Kom dan op maandag 30 oktober 2023 naar de avondbijeenkomst ‘Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)’ voor barvrijwilligers. Een van de vragen die wordt besproken is: “Wat moet ik doen als ik een klant geen alcohol mag schenken?”

Tijdens de bijeenkomst komen alle zaken aan bod waarvan je als barvrijwilliger op de hoogte moet zijn. Denk hierbij aan de werking van alcohol en de wettelijke regels volgens de vernieuwde Drank- en Horecawet. Naast het opdoen van kennis, oefen je ook lastige situaties zoals je die in de praktijk kunt meemaken.

Deelname is gratis
De bijeenkomst vindt plaats in de sportkantine van voetbalclub FC Trias, Bataafseweg 2a in Winterswijk en duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Graag vóór 23 oktober 2023 aanmelden via mnavis@winterswijk.nl. Vermeld in de aanmelding ‘IVA Winterswijk’, je naam, jouw vereniging en het aantal deelnemende personen.

‍ Na deelname ontvang je een certificaat.

#VerantwoordAlcoholSchenken #Bijeenkomst #Verenigingen #GemeenteWinterswijk #Winterswijk

(Feed generated with FetchRSS)