Meteen naar de inhoud

Laat Oude Fietsen Weer Fietsen!


Laat Oude Fietsen Weer Fietsen! ‍♀️✨

Heb jij nog een oude fiets in de schuur staan? Bij BENEFIETS geven we jouw fiets graag een tweede leven! In de Gemeente Winterswijk zijn er nog steeds mensen die geen fiets hebben en daardoor vaak moeten lopen naar hun afspraken. Dat willen we veranderen!

Wij knappen gedoneerde fietsen op en lenen ze uit aan mensen die er een nodig hebben. Zo kunnen zij zonder extra kosten weer lekker fietsen!

We zijn dringend op zoek naar vergeten fietsen, ook kinderfietsen! Heb je een fiets die je niet meer gebruikt? Doneer hem dan en help iemand anders de weg op.

Waarom uitlenen in plaats van weggeven? Zo blijven de kosten voor reparatie en onderhoud bij ons. Onze fietsen zijn voor iedereen die via een doorverwijzing bij ons komt (meer info op onze website).

Heb je vragen? Kom gezellig langs!

Je vindt ons op Weurden 4 in Winterswijk. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00. Bel je liever? Dat kan via 0543 – 200 027.

Toch liever online wat meer info bekijken? Check onze website:
www.wuhwinterswijk.nl/benefiets

We zien je graag snel! ‍♂️✨
#Benefiets #FietsenVoorIedereen #TweedeKansFietsen #Winterswijk #wuhwinterswijk #wuhhelpt De Winterswijkse Uitdaging Vrijwilligerspunt Winterswijk Fijnder Werkleerbedrijf Oost-Achterhoek

(Feed generated with FetchRSS)